Fluturime për Prishtinë

Fluturime të rregullta dhe partner të sigurt.

Fluturime nË javË

Qytete

Fluturime direkte për Kosove me kompani gjermane nga aeroporte të ndryshëm.

Fluturime Düsseldorf (DUS) – Prishtinë (PRN):

Të mërkureve ora 07:25 dhe 09:15
Të premteve ora 07:25 dhe 10:05
Të shtuneve ora 09:15 dhe 12:55
Të dieleve ora 07:25 dhe 08:25
 
Fluturime Prishtinë (PRN) – Düsseldorf (DUS):

Të mërkureve ora 10:40 dhe 18:30
Të premteve ora 10:40 dhe 19:45
Të shtuneve ora 16:05 dhe 18:30
Të dieleve ora 10:40 dhe 18:10

Fluturime Stuttgart (STR) – Prishtinë (PRN):

Të mërkureve ora 09:55 dhe 15:35
Të premteve ora 12:10 dhe 16:45
Të shtuneve ora 07:45 dhe 13:15
Të dieleve ora 10:35 dhe 15:10

 

Fluturime Prishtinë (PRN) – Stuttgart (STR):

Të mërkureve ora 12:35 dhe 12:40
Të premteve ora 13:35 dhe 14:55
Të shtuneve ora 10:25 dhe 16:45
Të dieleve ora 11:55 dhe 13:20

Fluturime München (MUC) – Prishtine (PRN:

Të mërkureve ora 06:55, 11:50 dhe 21:00
Të premteve ora 21:10
Të shtuneve ora 07:25, 17:40 dhe 21:00
Të dieleve ora 08:20 dhe 15:10

 
Fluturime Prishtinë (PRN) – München (MUC):

Të mërkureve ora 14:20, 18:10 dhe 20:55
Të premteve ora 12:55
Të shtuneve ora 18:10, 20:15 dhe 21:15
Të dieleve ora 18:00 dhe 18:10

Fluturim Hannover(HAJ) – Prishtinë (PRN):

Të shtuneve ora 13:45

 

Fluturim Prishtine (PRN) – Hannover (PRN):

Të shtuneve ora 10:30

Fluturime Hamburg (HAM) – Prishtinë (PRN):

Të shtuneve ora 15:00

 
Fluturime Prishtinë (PRN) – Hamburg (HAM):

Të shtuneve ora 18:15

Fluturime Frankfurt (FRA) – Prishtinë (PRN):

Të heneve ora 09:25
Të marteve ora 15:20
Të merkureve ora 09:25
Të ejteve ora 15:20
Të premteve ora 09:25
Të shtuneve ora 09:25
Të dieleve ora 15:20

 
Fluturime Prishtinë (PRN) – Frankfurt (FRA):

Të heneve ora 06:00
Të marteve ora 06:00
Të merkureve ora 06:00
Të ejteve ora 06:00
Të premteve ora 06:00
Të shtuneve ora 06:00
Të dieleve ora 06:00

Fluturime Dortmund (DTM) – Prishtinë (PRN):

Të marteve ora 09:40
Te shtuneve ora 09:40

Fluturime Prishtinë (PRN) – Dortmund (DTM):

Të marteve ora 12:25
Te shtuneve ora 12:25

Fluturime Zürich (ZRH – Prishtinë (PRN):

Të hëneve ora 08:15 dhe 06:55
Të marteve ora 06:55
Të merkureve ora 07:05 dhe 07:55
Të ejteve ora 07:40
Të premteve ora 06:25 dhe 06:45
Të shtuneve ora 06:45 dhe 10:05
Të dieleve ora 06:40 dhe 06:55
 

Fluturime Prishtinë (PRN) – Zürich (ZRH):

Të hëneve ora 09:55 dhe 11:15
Të marteve ora 10:00
Të merkureve ora 10:10 dhe 10:50
Të ejteve ora 10:30
Të premteve ora 09:20 dhe 10:00
Të shtuneve ora 09:40 dhe 19:40
Të dieleve ora 09:35 dhe 10:05

Fluturime Basel/Mulhouse (BSL – Prishtinë (PRN):

Të merkureve ora 13:00
Të shtuneve ora 15:45

 

Fluturime Prishtinë (PRN) – Basel/Mulhouse (BSL:

Të merkureve ora 12:25
Të shtuneve ora 12:25

çmime aktuale

Më poshtë kemi paraqitur disa çmime të biletave të aeroplanit për Prishtinë.
Për çmime tjera na kontaktoni në telefon ose email.

Rezervoni bileta per fluturim me tranzit (nje stop) nga shumë qytete të gjermanise dhe evropës për Kosove

shërbim special

AEROPLANI JUAJ ka fluturue me vonesë apo eshte anuluar? Perfitoni edhe deri ne 400 Euro dëmshperblim! 

Informohuni dhe perfitoni

Kerkessa behet online 

eshte Gratis per ju

mbi 50.000 kliente 

avokate te specializuar 

Koha 3 minuta investim

Flugrecht kudeseset per rastin tuaj

shpejt. sigurt dhe pa ndonje rrezik

vlene per fluturime edhe

deri 3 vjete te vjetra

Share This