>> Shqip Deutsch English Favoritet Rekomando Newsletter abonim
Travel & Marketing
Homeseite
Shërbimet tona
Rezervime online
Kontakt
Turizem Lundrime Marketing Panaire Webdesign Kredi Pune Shop
  Ju jeni ketu: >Homeseite >Sherbimet > Udhetime > Udhetime Maqedoni Kontaktieren Sie uns 
:: Gjermani - Kosove
» Dortmund - Prishtine
» Düsseldorf - Presheve

:: Gjer.-Kroaci-Kosove
» Dortmund - Prishtine

:: Gjermani - Shqiperi
» Kassel - Tirane
» Dortmund - Tirane

:: Gjer.-Kroaci-Shqiperi
» Dortmund - Tirane

:: Gjermani - Maqedoni
» Düsseldorf - Shkup
» Hamburg - Struge
» Bielefeld - Struge

:: Belgjike - Kosove
» Bruksel - Prishtine

:: Zvicerr - Kosove
» Gjeneve - Prishtine

:: Udhetime sezonale
» Hamburg - Prishtine
» Berlin - Prishtine
» Londer - Prishtine
» Paris - Prishtine
:: Udhetime me autobuse per ne Maqedoni - Bileta te lira
Ketu me poshte ju prezentojme linjat e rregullta te udhetimeve me autobuse ne destinacionin Gjermani - Maqedoni dhe anasjeltas:

Udhetime Gjermani - Maqedoni: nepermjet Hungarise
1 )Düsseldorf - Shkup, çdo te marte dhe premte
2 ) Hamburg - Shkup, çdo te marte, merkure, premte dhe shtune
3 ) Bielefeld - Shkup çdo te merkure dhe shtune
1) Düsseldorf - Shkup
Nisja
Gjermani

Vendet e nisjes / arritjes ne Gjermani Arritja
Gjermani
06:00 Aachen, stacioni i autobuseve Rote Erde 18:00
07:00 Düsseldor Hbf., ZOB 17:00
08:00 Köln Aeroport, Terminal 2 16:00
11:30 Mannheim Hbf., ZOB 13:30
13:30 Stuttgart Zufenhaussen Hbf., ZOB
12:00
14:30 Ulm Hbf., ZOB
11:00
17:00 München ZOB an der Hackerbrücke
09:00
     
16:00 Kumanove, stacioni i autobuseve 07:30
17:00 Shkup, stacioni i autobuseve 06:30
Arritja
Maqedoni

Arritja ne Shkup nje dite me vone.

Nisja
Maqedoni
  Zbritje: Femijet 0-12 vjec 30%  
Shkup - Düsseldorf çdo te marte dhe shtune

Çmimet per udhetime me autobuse ne destinacionet Gjermani - Maqedoni dhe hollesi tjera aktuale mund ti kerkoni permes telefonit: 0234-387431 apo e-mailit.

Perveq udhetimeve me autobus Gjermani-Maqedoni, ofrojme edhe fluturime me aeroplan nga shume qytete te Gjermanise, dhe Zvicrres per ne Shkup. Me teper per fluturime me aeroplan per Shkup klikoni ketu
:: Gjermani-Maqedoni
Düsseldorf - Shkup
Vetem 90 €. (bilete nje drejtimshe)

Frankfurt - Shkup
Vetem 100 € (bilete nje drejtimshe)

Iliria Agentur ne:
Behu fan i Iliria Agnetur ne Facebook Behu anetare i Iliria Agentur ne Google plus Percjelleni Iliria Agentur ne Twitter Vizito kanalin e Videove ne YoutubeVizito Blogun e Iliria Agentur

:: Gjermani - Maqedoni
Nga keto qytete te Gjermanise mund te udhetoni me ne per ne Maqedoni: Aachen, Düsseldorf, Frankfurt Nürnberg, Regensburg, Passau

:: Maqedoni - Gjermani
Nga keto qytete mund te udhetoni me ne per ne Gjermani: Shkup, kumanove, Tetove, Gostivar, Struge
:: Turizem
:: Kredi me % te volitshme
:: Udhetime neper evrope!
:: Hotele Maqedoni
Thomas Cook

Ofrojme udhetime edhe per ne qytete te ndryshme evropiane!

Kliko ketu!

  © 2016 www.iliria agentur.com. Te gjitha te drejtat te rezervuara. Webkatalog Sponzorim Partneret Lidhje Impressum