Linjat me autobus Gjermani-Shqipëri

Linjat nëpërmjet Malit te Zi

Dortmund - Tiranë

Të  shtuneve

Düsseldorf - Vlore

Të shtuneve

Kassel - Vlore

Të shtuneve

Linjat nëpërmjet Italisë

Dortmund - Tiranë

Të ejteve

Kassel - Tiranë

Të ejteve

Linjat Gjermani – Shqiperi nëpërmjet Malit të Zi

Dortmund - Tirane, te shtuneve
Düsseldorf - Vlore, te shtuneve
Kassel - Vlore: te shtuneve

Linjat Gjermani – Shqipëri nëpërmjet Italisë

Dortmund - Vlore, te ejteve
Kassel - Vlore: te ejteve

Perse të na zgjedhni neve?

Ofrojmë shërbim profesional

Me një eksprience 15 vjecare Iliria Agentur ofrone klienteve të vete një shërbim cilësor dhe profesional.

Të gjitha linjat në një vend

Në bashkepunim me kompani të perzgjedhura ofrojme linja te ndryshme autobusit, ku për secilin prej jushe kemi nje zgjidhje adekuata.

Bashkëpuntorë serioz

Filozofia e punës tonë ështe: „Klienti ne radhe te pare“, prandaj edhe bashkëpuntoret tanë percjellin kete filozofi pune.

Vite eksperience

Shkrime të klienteve

Fotografi të ndryshme

Video te ndryshme

Adresa

Hauptstr. 190

44892 Bochum

Telefon

+49 (0) 234 - 38 74 31

+49 (0) 234 - 414 69 22

+49 (0) 179 - 509 16 34

WhatsApp dhe Viber

Email

info@iliria-agentur.com

Dërgo email përmes formularit
kontaktues: Kontakt

Mesazhi per ne

Keni pyetje lidhur me rezervim bilete,
apo ndonjë pytje tjeter, na kontaktoni pa hezitim!

Share This