>> Shqip Deutsch English Favoritet Rekomando Newsletter abonim
Travel & Marketing
Homeseite
Shërbimet tona
Rezervime online
Kontakt
Turizem Lundrime Marketing Panaire Webdesign Kredi Pune Shop
  Ju jeni ketu: >Homeseite >Sherbimet > Udhetime > Udhetime Gjermani - Shqiperi - Kosove Kontaktieren Sie uns 
:: Gjermani - Kosove
» Dortmund - Prishtine
» Düsseldorf - Presheve

:: Gjer.-Kroaci-Kosove
» Dortmund - Prishtine

:: Gjermani - Shqiperi
» Kassel - Tirane
» Dortmund - Tirane

:: Gjer.-Kroaci-Shqiperi
» Dortmund - Tirane

:: Gjermani - Maqedoni
» Düsseldorf - Shkup
» Hamburg - Struge
» Bielefeld - Struge

:: Belgjike - Kosove
» Bruksel - Prishtine

:: Zvicerr - Kosove
» Gjeneve - Prishtine

:: Udhetime sezonale
» Hamburg - Prishtine
» Berlin - Prishtine
» Londer - Prishtine
» Paris - Prishtine

:: Reklame


:: Autobuse modern
Autobuset me te cilet organizojme udhetimet tona jane modern me ajer te kondicionuar, kuzhine te vogel, televizion, 49-51 ulese, ...

:: Partneret
Partnere te tjere
:: Udhetime me autobuse per ne Shqiperi dhe Kosove
Ketu me poshte ju prezentojme linjat e rregullta aktuale te udhetimeve me autobuse nga Gjermania per ne Shqiperi dhe Kosove, nepermjet Italise:

Udhetime me autobus Gjermani - Shqiperi - Kosove: nepermjet Italise

1 ) Kassel - Tirane/Prishtine nepermjet Italise (çdo te enjte)
2 ) Dortmund - Tirane/Prishtine nepermjet Italise (çdo te enjte)
1) Kassel - Tirane - Prishtine via Itali, çdo te enjte ora 12:00
Nisja
Gjermani

Vendet e nisjes / arritjes ne Gjermani Arritja Gjermani
12:00 Kassel Hbf., ZOB 12:00
23:30 München ZOB, Hackerbrücke - Arnulfstr. 17 03:00
  Autobusi mbrrine ne Bari nje dite me vone  
23:00 Bari 09:00
09:00 Durres, te stacioni i trenave 23:00
10:30 Tirane, para Pallatit te kultures. 18:30
14:00 Prishtine, stacioni i autobuseve. 10:00
Arritja
Kosove
Vendet e arritjes / nisjes nga Kosova
Nisja
Kosove
  Autobusi mbrrine ne Tirane ora 10:30,
kurse ne Prishtine ora 14:00 diten e shtune
 
  Zbritje:
Femijet 0 deri 10 vjet 30%.
Femijet duhet te jene nen 10 vjec
 
Nisja nga Kosova dhe Shqiperia, çdo te shtune

2) Dortmund-Tirane-Prishtine via Itali, çdo te enjte ora 10:30
Nisja
Gjermani

Vendet e nisjes / arritjes ne Gjermani Arritja Gjermani
10:15 Dortmund Hbf., ZOB 15:30
11:00 Essen Hbf., ZOB 14:45
12:00 Düsseldorf Hbf., ZOB 13:45
13:00 Köln aeroport, Terminal 2, ZOB 13:00
16:00 Frankfurt Hbf., ZOB, Südseite 10:00
17:00 Mannheim Hbf., Busbahnhof 09:00
20:00 Stuttgart, aeroport Busterminal 06:30
21:30 Ulm Böfingen ZOB, Eberhard-Finckh-Straße 05:00
23:30 München ZOB, Hackerbrücke - Arnulfstr. 17 03:00
  Autobusi mbrrine ne Bari nje dite me vone  
23:00 Bari 09:00
09:00 Durres, te stacioni i trenave 23:00
10:30 Tirane, para Pallatit te kultures. 18:30
16:00 Prishtine, stacioni i autobuseve. 10:00
Arritja Kosove Vendet e arritjes / nisjes nga Kosova
Nisja
Kosove
  Autobusi mbrrine ne Tirane ora 10:30,
kurse ne Prishtine ora 16:00 diten e shtune
 
  Zbritje:
Femijet 0 deri 10 vjet 30%.
Femijet duhet te jene nen 10 vjec
 
Nisja nga Kosova dhe Shqiperia çdo te shtune

:: Çmime speciale nga shume qytete te Gjermanise

München - Tirane vetem 90 euro (bilete nje drejtimshe)

Bari - Durres 90 euro/person (bilete trageti dy drejtimshe)
Oferta per traget Bari-Durres vlene vetem per personat qe udhetojne me autobus per ne Shqiperi dhe Kosove)


Ne baze te kerkesave edhe nga Italia ju ofrojme mundesine te udhetoni per ne Shqiperi dhe Kosove. Çdo te premte nga keto qytete: Bolzano 05:00, Trento 05:30, Verona 06:00, Bologna 08:00 dhe Ancona. Na kontaktoni per informata me te hollesishme.
Autobusi ndalon vetem ne pompa te benzines ne autostradat afer qyteteve te lartshenuara

Çmimet per udhetime me autobuse ne destinacionet Gjermani - Shqiperi - Kosove dhe hollesi tjera aktuale mund ti kerkoni permes telefonit dhe e-mailit
:: Gjermani - Shqiperi
Dortmund - Tirane
Vetem 130 €. (bilete nje drejtimshe)

München - Tirane
Vetem 140 € (bilete per vajtje ardhje).

*Çmimet e larteshenuara nuk perfshijne biletat e tragetit.

Iliria Agentur ne:
Behu fan i Iliria Agnetur ne Facebook Behu anetare i Iliria Agentur ne Google plus Percjelleni Iliria Agentur ne Twitter Vizito kanalin e Videove ne YoutubeVizito Blogun e Iliria Agentur

:: Gjermani - Kosove
Dortmund - Prishtine
Vetem 130 €. (bilete nje drejtimshe)

Stuttgart - Prishtine
Vetem 100 €. (bilete nje drejtimshe)

München - Prishtine
Vetem 140 € (bilete per vajtje dhe ardhje)

*Çmimet e larteshenuara vlejne per linjen e autobusit Gjermani - Kosove - Shqiperi, nepermjet Italise dhe Shqiperise, dhe nuk perfshijne bileten e tragetit

:: Gjermani - Shqiperi
Nga keto qytete te Gjermanise mund te udhetoni me ne per ne Shqiperi dhe Kosove: Dortmund, Essen, Düsseldorf, Köln, Frankfurt, Mannheim, Karlsruhe, Stuttgart,
Ulm, Kassel dhe München.

Rezervimet ne: 0234-38741 ose e-mail

:: Itali- Shqiperi
Nga keto qytete te Italise mund te udhetoni me ne per ne Shqiperi dhe Kosove:

Bolzano, Trento, Verona, Bologna dhe Ancona

Autobusi ndalon vetem ne pompa te benzines ne autostradat afer qyteteve te lartshenuara

:: Kosove - Gjermani
Me Iliria Agentur mund te udhetoni edhe nga Kosova dhe Shqiperia per ne Gjermani:

 Kontakt / rezervim:   
 Emailit: dergo e-mail
:: Lundrime Traget
:: Kredi me % te volitshme
:: Udhetime neper evrope!
:: Hotele Shqiperi
Lundrime me traget
Bari-Durres-Bari
Ancona-Durres-Ancona
Brindisi-Vlora-Brindisi

 
Ofrojme udhetime edhe per ne qytete te ndryshme evropiane!

Kliko ketu!

Me teper se 1900 hotele dhe apartamente ne Shqiperi, si Tirane, Durres, Sarande, Berat, .. rezervoni online  » me teper
  © 2017 www.iliria agentur.com. Te gjitha te drejtat te rezervuara. Webkatalog Sponzorim Partneret Lidhje Impressum